وعده معاون رئیس جمهور به معلمان تغییر فرمانده کل سپاه تکذیب شد واکنش تند به زیاده‌خواهی‌های آمریکا: نه هوشمندانه، نه عاقلانه، نه شرافتمندانه تفحص مجلس از عدم موفقیت در ساماندهی پسماند‌ها فرآیند دهک‌بندی خانواده‌ها تغییر می‌کند + فیلم وزیر کار: طبق قانون بودجه باید با حذف یارانۀ دهک‌های بالای جامعه، به ۳ دهک پایین کالابرگ بدهیم + فیلم پزشکیان دستور صادر کرد/ باید سریع‌تر خسارات آسیب دیدگان حادثه بندر شهید رجایی را جبران کنیم فوری/ کشف قصور ایمنی در حادثه بندرعباس/ کمیته ویژه مقصران را احضار کرد تصویب فوق‌العاده خاص برای کارکنان شهرداری‌ها در مجلس تسریع در روند رسیدگی به لایحه سازمان ملی مهاجرت وزیر اطلاعات: با مسئولان دوتابعیتی طبق قانون برخورد می‌کنیم هشدار اطلاعات سپاه به سودجویان استخراج ارز دیجیتال کمک‌هزینه ناهار، ایاب و ذهاب و مهدکودک فرزندان کارمندان دولت در سال ۱۴۰۴ ابلاغ شد پزشکیان: به دنبال اصلاح کمی و کیفی محتوا و شیوه‌های آموزش هستیم بازدید سرلشکر سلامی از پروژه‌های مهم عمرانی در مناطق مرزی شمال غرب کشور

بازدید رئیس قوه قضائیه از دافوس ارتش

رئیس قوه قضاییه صبح امروز (سه شنبه) در دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش (دافوس) حضور یافت.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۶ - ۲۱ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 12
کد خبر: ۱۴۲۱۲۵

به گزارش راهبر معاصر، حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای، رئیس قوه قضاییه صبح امروز (سه شنبه) در دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش (دافوس) حضور یافت.

در این بازدید که با حضور امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش انجام شد، بخش‌هایی از آخرین دستاورد‌ها و توانمندی‌های ارتش جمهوری اسلامی ایران شامل قدرت پهپادی، اشراف اطلاعاتی، خودکفایی، آمادگی‌های عملیاتی و حضور مقتدرانه ارتش جمهوری اسلامی ایران در مرز‌های زمینی، هوایی، دریایی و آب‌های بین‌المللی به صورت ویدیو کنفرانسی از نقاط مختلف کشور و کلیپ مستند به رئیس قوه قضائیه ارائه شد.

در این بازدید امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی، فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران در سخنانی با خیر مقدم به رئیس قوه قضائیه، مهمترین راهبرد‌های ارتش در ارتقای اقتدار ملی را تشریح کرد.

همچنین امیر سرتیپ حسین ولیوند، فرمانده دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش گزارشی از مهمترین فعالیت‌های نقش‌آفرین و تعیین کننده این دانشگاه در دوران هشت سال دفاع مقدس و پس از آن و رفع نیاز‌های آموزشی ارتش و نیرو‌های مسلح را متناسب با تهدیدات روز ارائه کرد.

در این برنامه، فرماندهان نیرو‌های زمینی، پدافند هوایی، هوایی و دریایی ارتش بصورت ویدیو کنفرانس و برخط، بخشی از اقدامات راهبردی، عملیاتی، خودکفایی و آموزشی را ارائه کردند.

بازدید از مرکز بازی جنگ دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش و همچنین حضور در کلاس‌های درس این دانشگاه از دیگر برنامه‌های حجت الاسلام اژه‌ای در ارتش بود.

بر اساس این گزارش، حجت‌الاسلام اژه‌ای، رئیس قوه قضاییه و امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی در ابتدای ورود به دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش به مقام شامخ شهدا ادای احترام کردند.

فرزندان شهید سرهنگ ابوالفضل محقق نژاد، از شهدای مدافع سلامت ارتش جمهوری اسلامی ایران نیز با ذکر دلنوشته‌ای به حجت‌الاسلام اژه‌ای خوشامد گفتند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار